YOUTH
På fredagkvällar kl 19-23 så har vi en ungdomssamling som kallas YOUTH i ungdomslokalen Källan. Ingången är från kyrkans långsida.
En vanlig kväll brukar bestå av en samling med lovsång och undervisning mellan 19-20 och efteråt öppnar vi vårt Café där det finns möjlighet att köpa lite fika. Under resten av kvällen har vi ofta en aktivitet samt att vi umgås, spelar spel, pingis eller biljard.
Man kan följa uppdateringar om verksamheten på vår Instagram youthharnosand

LÄGERVERKSAMHET

ONE SUMMER CAMP
Under sista veckan på sommarlovet brukar vi ha ett läger tillsammans med andra kyrkor som kallas One Summer Camp.
Mer info om detta kan du hitta på https://onevasternorrland.se/

ONE WINTER CAMP
Under sportlovet arrangeras en resa till Åre för dig som är intresserad av utförsåkning. Detta arrangeras tillsammans med andra kyrkor.
Mer info om detta kan du hitta på https://onevasternorrland.se/

GOOD GAME
Varför sitta hemma själv och spela när man kan göra det tillsammans med andra? Under höstortlovet arrangerar vi ett spelläger i Härnösand kallat Good Game (”GG”), ett Schysst LAN där vi spelar och umgås under några dagar. Förutom att spela själv kommer det bli tävlingar, turneringar och även häng i vår konsolhörna. Tröttnar du på skärmen kan du också spela lite bordbordtennis eller bara softa i vårt fik.
Till skilland från många andra LAN behöver du inte ha en egen dator för att delta. Du kan hänga i vår konsolhörna eller varför inte spela bordtennis, ett brädspel eller umgås.
Mer info om detta kan du läsa på goodgame.nu

UNITE
Under nyåret så åker vi till ungdomsfestivalen Unite som varje år brukar arrangeras någonstans i Norrland. Festivalen pågår mellan den 29 dec till 1 jan. Mer info om detta läger kan du läsa på unitesweden.se/norr

Lappis
Under första veckan i juli så är vi med på Lapplandsveckan i Husbondliden och ungdomsaktiviteterna där. Mer info finns på http://lappis.se

KONFA EXPLORE
Vi har ungefär vartannat år haft en konfa grupp som kallas KONFA EXPLORE där vi har undervisning om de kristna grunderna och haft möjlighet att samtala i mindre grupper om olika frågeställningar. Med i detta upplägg är en konfaresa utomlands. Senaste året reste vi till Ukraina med en hjälpsändning. Kontakta ungdomspastor för mer info