Barnverksamhet

Söndagar

Vi är en kyrka som vill vara med och lägga en andlig grund i barnens liv. Vi börjar alltid söndagsgudstjänsten med att vara tillsammans allihop både unga och gamla i kyrkan. Efter ungefär 15 minuter är det dags för barnen att gå till sina grupper. Just nu har vi barngrupper varannan söndag men vi önskar gärna att vi skulle kunna ha grupper varje söndag. Om du vill hjälpa till som ledare här, kontakta elisabet(a)harnosand.pingst.se

När barngrupperna är slut kl 12.15 har du som förälder ansvar för dina barn. När Gudstjänsten är slut samlas alla som vill, både barn och vuxna för att fika tillsammans. Det kostar ingenting att låta sina barn vara med i någon av våra söndagsverksamheter.

Vi delar in barnen i olika åldersgrupper enligt följande:

4 år – årskurs 2: Smash

Vi startar med en gemensam storsamling där får barnen vara med och sjunga och dansa. Sedan pratar vi vidare på olika sätt om dagens bibelberättelse, gör något pyssel tillsammans och har tid för lek. Treåringar får vara med om de kommer i sällskap med förälder eller annan vuxen (äldre än 16 år).

Årskurs 3-6: Tweens

Om barnen har en egen bibel är det bra att de tar med sig den. På Tweens får barnen lära sig mer om Bibelns innehåll och uppbyggnad. Det finns mycket utrymme för frågor och att tillsammans fundera hur allt hänger ihop. Tid för bön, lek och gemenskap.

Fredagar:

Tweens night

Varannan fredag, jämn vecka kl 18-20 ses alla barn årskurs 4-6 för aktiviteter, andakt och gemenskap. På vårt Instakonto tweens_harnosand läggs information ut om vad som händer.