Musik

Musikteam i gudstjänster

På söndagens gudstjänster har vi musikteam som leder församlingen i tillbedjan och gemensam sång, Segertoner (vår psalmbok) och körer i en fantastisk blandning. Musikteamen består av både musiker och sångare. I våra gudstjänster medverkar också många solister, duettpar mm som står redo att tjäna.

Voice for Life – Gospelkör

Du som gärna vill sjunga tillsammans med andra är hjärtligt välkommen att komma med och sjunga med oss i vår kör! Vi kommer att sjunga mycket gospel och hoppas att många vill vara med. Kören är öppen för alla oavsett ålder, bakgrund och om man i vanliga fall besöker vår kyrka eller inte.

Vi övar i Pingstkyrkan på tisdagar kl 19.45, se kalender för närmare information om aktuella datum. Vårterminen 2017 startar tisdag 31/1 kl.19.45.

Om du har frågor, hör gärna av dig till Marita Holmström eller Ulrika Hemström alternativt via e-post till musik@harnosand.pingst.se

Ljud & ljus och bild

Några som sliter och kämpar inför varje gudstjänst är de som sköter ljud, ljus och bild på våra samlingar. Förutom gudstjänster hjälps dessa åt att ordna med ljud, ljus och bild till olika arrangemang.