Vi söker pastor med ungdomsansvar/ungdomsledare

Vi är en mångkulturell, levande församling med många olika initiativ med snart 350 medlemmar. I och med att våra lokaler är stora och rymliga är möjligheterna att tänka utanför boxen stora hos oss. Vi äger t ex stans enda bowlinghall just nu. Hos oss ingår du i vårt pastorsteam där vi jobbar tillsammans men ändå har våra olika ansvar.

Vi samarbetar med vår närliggande församling Stigsjö. Här finns möjligheter till utökad tjänst i ett område med en god utåtriktad barn- och ungdomsverksamhet.

Härnösand ligger otroligt vackert på Höga Kusten där alla möjligheter till friluftsliv finns. Staden är liten men naggande god; den har en anrik historia som Norrlands äldsta och här finns ett rikt kulturutbud att ta del av.

Om du har en längtan att tjäna Gud och brinner för att träna en ung generation i att följa Jesus tycker vi du ska höra av dig så fortsätter vi samtalet. Att jobbet innebär ansvar för våra ungdomar är självklart men detaljer och inriktningar kan diskuteras beroende på vad du har på ditt hjärta. Tjänsten är på 50-75%.

Mer information

Vill du veta mer? Hör av dig till Christian Mölk, pastor i Pingst Härnösand.

christian@harnosand.pingst.se eller 070-874 69 94.

Ansök

Ansök genom att skicka din CV och ett personligt brev där du berättar om dina erfarenheter och gåvor, din kallelse och vision till:

Pingstförsamlingen Härnösand
Att: Christian Mölk
Ådalsvägen 15
87153 Härnösand

eller till christian@harnosand.pingst.se

Löpande rekrytering.