OBS! På grund av det mycket speciella läget med corona-pandemin, så finns nu särskilda corona-instruktioner för Söndagsskolan & Klubben på vår Corona-sida.

Söndagsskolan & Klubben

Vi är en kyrka som vill vara med och lägga en andlig grund i barnens liv. Vi börjar alltid söndags Gudstjänsten med att vara tillsammans allihop både unga och gamla i kyrkan. Efter ungefär 15 minuter kommer en liten jingel och bildspel som betyder att det är söndagsskolan och klubben. Då följer barnen ledarna till ett rum bredvid kyrksalen.

Incheckning och registrering

När ni kommer till kyrkan och söndagsskolan första gången ber vi er fylla i information och kontaktuppgifterna. Vi gör i ordning en namnlapp till era barn som de kommer och hämtar i kyrkan entré de följande gångerna de kommer till söndagsskolan. När Gudstjänsten är slut samlas alla som vill, både barn och vuxna för att fika tillsammans.

Det kostar ingenting att låta sina barn vara med i någon av våra söndagsverksamheter.

Vi delar in barnen i olika åldersgrupper enligt följande:

4-9 år söndagsskolan

Vi startar med en gemensam storsamling där får barnen vara med och sjunga och dansa och vi samlar in dagens kollekt. Det är frivilligt att ge en peng till det projekt som vi skickar pengarna till, just nu är det till barnen i Syrien, PMUs projekt.
Sedan delar vi upp oss i grupper: Gullivergänget (3år)4-5 åringar, Äventyrarna 6-9 åringar. Där pratar vi vidare på olika sätt om dagens bibelberättelse och gör något pyssel tillsammans och det finns tid för lek med kompisarna. Treåringar får vara med om de kommer i sällskap med förälder eller annan vuxen (äldre än 16 år).

10-13 år Klubben

Det här är en verksamhet som tar vid där söndagsskolan slutar. Om barnen har en egen bibel är det bra att de tar med sig den. I Klubben får barnen lära sig mer om Bibelns innehåll och uppbyggnad. Det finns mycket utrymme för frågor och att tillsammans fundera hur allt hänger ihop. Tid för bön, lek och gemenskap.