Corona

För att underlätta informationsspridning från Pingst Härnösand ex. under Covid-19, kan du lämna dina kontaktuppgifter. Vi kan därmed enklare skicka ut information som snabbt behöver komma ut.

>>> Klicka här för att öppna formuläret för att lämna dina kontaktuppgifter <<<

Med anledning av coronaviruset gäller följande instruktioner för Pingst Härnösand från och med 29 september 2021:

  1. Det finns inte längre något deltagartak för allmänna sammankomster eller restriktioner på serveringsställen. Det betyder att alla som vill får komma till vår kyrka, så länge som man är frisk och symptomfri.
  2. Vi fortsätter dock att vara försiktiga en tid och normaliserar oss allteftersom. För att alla ska känna sig trygga fortsätter vi att hålla avstånd, tar inte i hand när vi hälsar, stannar hemma vid symtom på covid-19 och tvättar händerna ofta och noggrant. Du som inte är fullvaccinerad bör ta särskild hänsyn till personer i riskgrupp och personer som är 70 år och äldre. 
  3. Den som vill fika efter gudstjänsten får tills vidare ta med sig eget kyrkkaffe. Så småningom kommer vi att börja servera kyrkkaffe som vanligt, men vi skyndar långsamt och följer utvecklingen.
  4. Församlingens ekonomi riskerar att påverkas ganska mycket på grund av den här situationen. Vi uppmanar därför alla trogna givare att värna församlingens ekonomi och åtaganden genom att fortsätta ge via bankgiro (461-3519) och swish (123 691 90 47).